dimarts, 13 de març del 2012

Anem acabant

Si noies, potser que anem acabant amb el Sr Darcy i companyia i algú altre li agafi el relleu. Volia, però, comentar un parell de coses abans.

Una és sobre la Jane Austen. Jo sempre me la imagino com una Elisabeth Bennet: igual que ella era d'una família rural burgesa, igual que ella tenia una germana amb la que es sentia molt unida, totes dues eren àvides lectores... no ho se, m'imagino que la seva vida no debia ser massa diferent de la de la Lizzy.

I l'altra és una recomanació: rellegir "Orgull i prejudici" cada cert temps, o si més no d'aquí a uns anys. Jo ho faig molt de tant en tant i és un plaer immens. Sobretot quan s'acosten els fragments que més m'agraden, quan se que d'aquí a 4 o 5 pàgines arriba aquell tros que se que disfrutaré molt.

I sobretot, no us perdeu la sèrie de la BBC. No, no en tinc comisió. De debò val molt la pena.

Bé noies, doncs si ningú hi té res més a dir anem plegant veles. Ara li toca a una altra fer la proposta. Espero que us hagi agradat!

"And they were both ever sensible of the warmest gratitude towards the persons who, by bringing her into Derbyshire, had been the means of uniting them"



5 comentaris:

  1. Ha estat fantàstic! Motes gràcies per el guiatge! Sobre noves propostes, a part de l complerta llisteta que tenim a la dreta, jo deixo anar que aquest any és l'any Dickens...podria donar-nos una altra presectiva de las societat anglesa! Bé, de totes maneres, jo ara mateix no puc portar-ho...fins d'aquí un mes i mig no podré dedicar-m'hi. Una abraçada transatlàntica!! :)))

    ResponElimina
  2. Sí, Mirashka, gràcies per descobrir-nos el món Austen! Qui m'hagués dit fa un any que aquest any em llegiria dos llibres seus! M'han encantat els dos, són d'aquells llibres que no s'obliden!

    Com a propostes, en tenim moltes per triar! Jo,a part, tinc a la tauleta de nit esperant-me l'últim del Paul Auster i l'últim del Carles Porta sobre la història de Fago que té molt bona pinta. No sé, haurem de triar-ne un d'entre molts! Però amb ganes de començar de nou, no?

    ResponElimina
  3. Ha sigut un plaer llegir aquest llibre i m'apunto la BBC sèrie a la llista de coses pendents. Moltes gràcies Mirshka per guiar aquesta lectura.
    Jo ja tinc ganes de seguir llegint amb vosaltres, però que passa si a ningú li ve de gust portar la propera lectura? A mi personalment em fa una mica de pal perquè no tinc gaire temps lliure i les neurones tornen a estar sota mínims des de que he tornat a la feina, però per una altra banda no vull que aquest club apagui motors.
    No se, potser si no surt cap relleu, podríem decidir un llibre i entre totes anar escrivint entrades i anar comentant aleatòriament

    ResponElimina
  4. Ui no, si jo em sento fatal perque no hi he pogut dedicar pas gaire temps. Quan vem començar amb Austen volia fer moltes coses que s'han quedat al tinter, però és el que hi ha, entre nenes, casa i feina, una no dóna per més.

    Me n'alegro de que us hagi agradat el llibre! Ara no us quedeu aquí, que Austen té més novel·les, eh!

    Per mi com volgueu, també és una opció el que diu la Mamamoderna, proposar una lectura i anar fent comentaris sobre allo que volguem. Per mi també està bé.

    Vinga, quin llibre?

    ResponElimina
  5. Jo m'ofereixo per portar el próxim llibre. Però quin??
    Amb els que em sento més cómoda són Murakami, Auster i també Capote.

    De catalans, heu sentit a parlar d'un llibre que es diu Maletes perdudes, del Jordi Puntí? Té bona pinta.

    No sé, anem dient a veure quins llibres surten!

    ResponElimina