dilluns, 16 de gener del 2012

Reprenem el viatge?

Bé doncs, crec que es pot donar per conclós el primer experiment d'aquest club!

Ara ve el més díficil...continuar el camí! Que noies, seguiu en el tren? Tornareu a pujar en alguna altra estació o heu decidit anar a la sala de màquines per fer-ho funcionar?

El primer pas és triar una lectura.

La primera proposta ve de la mà d'una mama lectora londinenca, la Mamamoderna, que està llegint el Murakami i ens el recomana. Jo, personalment, tinc ganes de llegir-lo, però potser si que és una novel·la llarga. Que en dieu?

Perquè, com proposen per aquí, no fem un llistat de les lectures que ens vènen de gust?

Per part meva, ara estic llegint uns contes del Chejov i és increïble, m'està deixant amb la boca oberta...

Després també tinc ganes de rellegir al Truman Capote...ja apuntava fa uns dies el de Desayuno en Tiffany's i després vaig recordar una novel·leta "El arpa de la hierba"

O sinó, Be loved de la Toni Morrisson...diuen que és de les millors novel·les que s'han escrit i és curteta...ara, duríssima, adverteixo.

Apa, jo ja he fet la meva aportació! Ara us toca a la resta...

17 comentaris:

  1. ooooooooohhhhhhh és que del que proposes tot em ve de gust!!!!!!! Jo esmorzar a Tiffany's la vaig llegir fa molt de temps i no m'importaria tornar-hi. I la Toni Morrison la tinc pendent des de fa molt temps.

    Evidentment deixo caure "Orgull i prejudici" o "Sentit i sensibilitat" de l'Austen (suposo que ja us ho esperaveu). També m'agradaria llegir "Una victoria diferent" de l'Eva Piquer, "Brick Lane" de la Monica Ali, "Olor de colònia" de la Silvia Alcántara" i m'han regalat "El jardín olvidado" de la Kate Morton i "La sonrisa etrusca" del Jose Luis Sampedro i els hi tinc ganes. Ah, i m'han parlat molt bé de "Criadas y señoras", de la que se n'ha fet la peli no fa gaire.

    Aquesta tarda dono una ullada per casa a les wishlist i a la biblioteca i continu

    ResponElimina
  2. Hem vull disculpar pel meu despenjament dels darrers dies però se'm tira el temps a sobre amb massa coses. Sorry.

    Aquesta tarda vaig a tornar un llibre de Reis que em va caure repetit i justament estava pensant en agafar alguna cosa de Murakami: 1Q84 probablement... si no el trobo agafaria Kafka en la orilla, no sé el títol en català.

    De Toni Morrison vaig llegir Paradís fa un temps i em va semblar una autèntica meravella, també molt duret, així doncs no tindria inconvenient en tornar a aquesta escriptora.

    - Ara Chejov no sé si em ve massa de gust però no el descarto per a més endavant.

    Les dues de Truman Capote em semblen bé, tinc molt bon record de El arpa de hierba i estaria bé rellegir-lo.

    Jo, per la meva banda, n'afegeixo dos que tinc al cap:

    - M'agradaria llegir Marina de Carlos Ruíz Zafón. Fa temps vaig llegir L'ombra del vent i volia donar-li una segona oportunitat a aquest escriptor. Potser llegint-lo en grup se'n pot gaudir més.

    - Un gran escriptor que m'agrada moltíssim és Robertson Davis i proposo Ángeles rebeldes, una lectura molt però que molt agradable y que res té a veure amb Dans Browns i similars, malgrat que el títol pugui fer-ho pensar. Us en deixo la ressenya:

    http://www.librosdelasteroide.com/angeles-rebeldes

    Proposo que obrim una pàgina dins el blog on vagi quedant una llista dels suggeriments que fem, a on la Mirashka, crec que és la única que ho pot fer, afegeixi o tregui propostes que es despengin.

    Petons

    ResponElimina
  3. No havia vist les propostes de la Mirashka i jo també estic per la Jane Austen... ahir vaig veure Mansfield Park en vídeo, encara que preferiria Orgull i prejudici o Emma.

    ResponElimina
  4. Totes les propostes fantàstiques (també la de fer una pàgina amb les novel·les)...difícil tria! Mirashka, no sé si ara o més endanvat, però ens dirigiries a l'Austen, oi? ;).A mi també em ve de gust, tot i ser llarget, tinc ganes d'històries d'amor i, si pot ser, amb final feliç! :))

    ResponElimina
    Respostes
    1. per cert, com veieu he canviat el títol del post, aquest era més adecuat, no?

      Elimina
  5. A, ara m'he fixat amb el Davis...he de dir que tinc una devilitat absoluta per Libros del Asteroide...qualsevol cosa que editi aquesta editorial em semblarà bé llegir-la. Del Davis vaig llegir "A merced de la tempestad" i està molt bé. Bé, ja em callo, que he fet tres entrades en un minut...:P

    ResponElimina
  6. Si, jo puc portar la lectura d'orgull i prejudici si voleu, però Euphorbia a mitges eh! A veure que decidim al final, perque n'hi ha un munt que em venen de gust!

    He fet una llista al costat perque hi anem afegint títols. No podeu itroduir elements vosaltres? ara miraré si es pot canviar d'alguna manera això.

    ResponElimina
  7. Sí, Mirashka, ja podem modificar-ho!

    ResponElimina
  8. Hola noies!! Arribo tard!

    Em sembla bé tot el que heu dit.

    Del Murakami, me'ls he llegit tots menys l'últim, el de 1Q84. Però no em faria res rellegir Tokio Blues o kafka en la orilla (que em va agradar molt).

    De la jane Austin, em vaig llegir Sentido y sensibilidad a l'estiu i sí, em viag quedar amb ganes de més.

    També em ve de gust Chejov i la Toni Morrison, per que no he llegit res d'ells.

    Del Ruiz Zafón m'han regalat l'últim per Nadal, el de El prisionero del Cielo, i també pot estar bé.

    Per més endavant, també proposo llegir algo de la Siri Hustved, per veure que tal és. Hi ha dos llibres que tenen bona pinta: L'estiu sense homes i La mujer temblorosa.

    De llista ja en tenim! Ara hem de decidir!!

    ResponElimina
  9. Si, jo aquest de L'estiu sense homes també el tenia clitxat!

    ResponElimina
  10. Què noies doncs, comencem amb Ms Austen?

    ResponElimina
  11. Senyoreta Austen, vol acompanyar-nos en aquest viatge? Estarem encantades de rebre-la.

    ;)

    ResponElimina
  12. Aquesta nit m'hi poso, ok? m'acaba de caure una feinada... que oportuna! Ai estic emocionada amb el tema Austen!!!!!!!!

    ResponElimina