divendres, 5 d’octubre del 2012

A punt de començar

Aquest post l'escric per saber si ja teniu l'edició de la Mare (La Madre, The Mother) amb vosaltres, perquè m'expliqueu si us ha costat molt trobar-la i que us sembla el llibre que teniu entre les mans, a un primer cop d'ull...

També i sobretot és una entrada per mirar si els comentaris del bloc es poden fer amb normalitat, perquè en el post anterior hi van haver alguns problemes. Així que encara que sigui per dir una coseta curta, intenteu comentar, per comprovar que no hi ha problemes. Així podrem començar la marxa amb normalitat.

Per anar obrint boca us poso l'inici de la novel·la. Una frase.

En la cocina de la pequeña granja, techada de bálago, la madre estaba sentada en un bajo taburete de bambú, frente al fogón de barro, alimentando con hierba el fuego que adría bajo la caldera de hierro.

7 comentaris:

  1. Quin inici més bonic, tinc ganes de seguir llegint!

    Jo tindré el meu exemplar el diumenge, ja et diré quina edició és!

    ResponElimina
    Respostes
    1. A veure com és! Veig que no tens problemes per comentar, fantàstic. :)

      Elimina
  2. Ja tinc el llibre!! I ja m'he llegit els dos primers capítols: m'està encantant! Què ràpid que ens fa endinsar l'autora en el món d'aquesta mare, es llegeix molt proper!

    L'edició que tinc és molt antiga! Una de l'any 1966 d'Aguiar que recopila també d'altres obres de Pearl S. Buck. És doncs un llibre bastant gruixit amb paper primíssim, però té encant!
    També té una bona introducció que he hagut de saltar-me quan quasi llegeixo un gran spoiler sobre el final de la novela... Així que ja la llegiré quan hagi acabat el llibre!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Quines coses...just estava navegant per internet buscant coses de l'autora...i rebo el teu comentari! Que bé que t'estigui agradant! Aquestes edicions tan antigues tenen molta gràcia (el paper prim i tota la pesca) i les introduccions jo per sistema les deixo pel final, que sinó...Petons!

      Elimina
  3. Bieeeeeen! jo tinc una edició del 92 de Círculo de Lectores, la que tenien a la biblioteca. No és tan antiga, ni les pàgines tan fines, però quan penso que ja té 20 anys i que jo al 92 ja no era una nena em fa vertígen...

    Espero començar-lo la setmana que ve. Ara estic rellegint la noia de la perla perque m'he apuntat al club de lectura de la biblioteca del poble! si noies, no vols caldo... Però de tant en tant no me'n ser estar i li faig una ullada... ai quines ganes!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Nena quina marxa!! Per cert, la Jove de la Perla em va encantar i la peli és una delícia.

      No et tindrem en compte que ens facis el salt de tant en tant, no et preocupis...;)

      Elimina
    2. ja ja ja ja no, tant com fer-vos el salt tampoc dona! és que si no ens anem apuntant a aquestes coses després no ens podrem queixar de que al poble no es fan coses ;)

      Jo ja l'havia llegit la jove de la perla i si, és molt maco! i la peli com dius una delícia, és com una exposició de Vermeer!

      Un dia he de fer una entrada del darrer llibre que m'han regalat.....

      Elimina