divendres, 9 de desembre del 2011

Una àpat per l'Antígona

Un amic de la facultat, filòleg clàssic i aficionat a Grècia en general, té un bloc de cuina grega molt xulo! El cas és que li vaig parlar del nostre mes temàtic d'Antígona i ens ha preparat una entrada especial per a nosaltres...una sopeta ben energètica per passar l'hivern tebà al costat d'una dona de caràcter com la nostra heroina. Espero que us agradi la recepta i si no us fa el pes, ni ha d'altres al bloc per acomanyar la nostra lectura! 

Sopa grega Iuvetsi del bloc A la grega!




5 comentaris:

  1. Mmmm, quina bona pinta. Me l'apunto . Mai se sap :)

    ResponElimina
  2. Sí que té bona pinta... I el bloc que has recomanat també!

    ResponElimina
  3. Bé, espero que qui la provi ens expliqui les seves impressions! apa, bon profit!

    ResponElimina
  4. Què bona sembla aquesta sopa, una mica espessa per això, oi?
    Em suscric a aquest bloc que m'ha semblat molt però que molt interessant.
    Petons tebans.

    ResponElimina
  5. Dona, es que per poder passar l'hivern tebà s'ha de tenir una mica de fondo! ;)...suposo que sempre s'hi pot afegir aigua al gust, però.

    ResponElimina